Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Mégsem egyszerűen az vezetett Taylor Swift és Taylor Lautner szakításához, hogy nem volt meg köztük a vonzalom. Ugyanis egy bennfentes most azt csipogta, hogy két másik sztár is hozzájárult a románc befejezéséhez!

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

Miért?

Az egyik gyanúsított – a kisebbik probléma - John Mayer, amerikai énekes, akinek állítólag nagyon bejött a countryénekesnő, és szerette volna rávenni egy duettre. Ez így önmagában még nem is baj, de fiú-Taylor nagyon nem nézte ezt jó szemmel,  és ha hozzátesszük, azt is hogy Mayert már fél Hollywooddal – többek között Jennifer Anistonnal és Jessica Simpsonnal is – kapcsolatba hozták, lehet tényleg lett volna oka az aggódásra.

A másik részről:

A másik állítólagos bűnös pedig nem más, mint Lautner ex-barátnője – ja, és egyébként Swift (ex-?)barátnője -, Selena Gomez! Az említett celebek egyik ismerőse szerint ugyanis a New Moon-, és a Varázslók a Waverly helyből sztárjai között ismét felizzott a levegő, és most lehetséges, hogy újra megpróbálják együtt. Csak az a furcsa, hogy a korábbi pletykák azt sugallták, inkább Swift volt az, aki nem érdeklődött eléggé a pasija iránt, aki amúgy odavolt érte… Talán kedvenc vérfarkasunk túlzottan romantikus típus, és nem bírta elviselni, hogy a countrysztár annyira nincs rápörögve, ezért került megint a képbe régi szerelme? Ha az énekesnő újabb albummal drukkol majd elő, biztos megtudjuk az igazat, hiszen ő aztán tényleg minden szerelmi ügyéről dalt ír. Addig is kíváncsiak vagyunk, lesz-e valami a Selana & Taylor 2.0-ból!

Kép

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.